Potřebujete poradit? 603 879 910 (po - pá: 8-16:30)

košík je prázdný

Přihlášení

Uživa. jméno *
Heslo *
Pamatovat si mě

Zaregistrovat se

Pole označená * jsou povinná.
Jméno *
Uživa. jméno *
Heslo *
Ověření hesla *
Email *
Ověření emailu *
×

Chyba

Došlo k odhlášení zákazníka. Košík může zobrazit jen přihlášený zákazník.
Lippe_3_1600.jpgLippe_3_1600.jpg

Rtěnka 3 - světle hnědá - 5g

pro jemné tónování rtů na přírodní bázi
Kód 81022
Obsah
5 g
Složení
Ricinový olej a přírodní vosky ve formě bambuckého másla, karnaubského vosku, včelího vosku a candelilla vosku (z listů rostliny pryšec voskodárný). Barevnost je dána přírodními nebo přírodně identickými pigmenty. Vitamin E ve formě tokoferyl acetátu.
Vlastnosti
Měkké rtěnky s příjemnou vlastní vůní. Vitamin E podporuje epitelizaci (novou tvorbu buněk) pokožky. Pečující směs vosků s pigmenty pro jemné tónování rtů na přírodní bázi.
Více informací
Mám dotaz

Potřebujete poradit?

Jana Kühnelová - kosmetička

Požádejte Vaši kosmetičku o profesionální konzultaci specifických potřeb Vaší pokožky. Na základě výsledků analýzy pleti Vám kosmetička doporučí vhodné produkty a následně Vás zaregistruje k nákupu.

Více informací

Aplikace

Rtěnku nanášejte jemnými tahy od středu rtů směrem ven. Na závěr stiskněte papírový kapesník mezi rty.

Správná péče o rty: 

Ze všeho nejdůležitější je hydratace. Kdykoli během dne, když pocítíte, že to vaše rty potřebují, naneste na rty přípravek dermaviduals® transparentní péči o rty nebo Oleogel Plus. Pokud jsou rty vysušené a odumřelé šupinky se olupují naneste Peelingový krém DMS a jemným krouživým pohybem masírujte. Po jemné masáži částečky vosku odstraníte vlažnou vodou.

ANALÝZA ODSTÍNU PLETI 

Vybrat správné odstíny dekorativní kosmetiky a trefit se tak, aby líčení sedělo jako druhá kůže, můžete jen ve spolupráci s kosmetičkou. Na základě analýzy stavu a odstínu pleti vám kosmetička doporučí vhodnou pěstící péči dermaviduals®  a následně správné odstíny dekorativní kosmetiky dermaviduals®.

INCI

Caprylic/Capric Triglyceride · Ricinus Communis Seed Oil · Candelilla Cera · Copernicia Cerifera Cera · C10-18 Triglycerides · CI 77891 · Butyrospermum Parkii Butter · Cera Alba · Tocopheryl Acetate · Mica · CI 77492 · CI 77491 · Tocopherol · Ascorbyl Palmitate · Isostearyl Sebacate · CI 77499 · Ascorbic Acid · Alcohol · Aluminum Hydroxide · Citric Acid


Reference

ig 01ig 02
ig 03ig 04

#dermaviduals_cz

 

Sleduj náš příběh

Sleduj nás na instagramu

ig 05ig 06
ig 07ig 08